خرید خودرو کار کرده یا صفر میتواند فرآیند پیچیده و خستهکنندهای باشد. هزینهای که بابت خرید خودرو پرداخت میشود زیاد است به همین علت است که باید حسابی حواس خود را جمع کنید تا خرید بدی نداشته باشید و بعدا پشیمان نشوید.
این به خصوص در مورد خرید خودرو دست دوم و خرید خودرو کار کرده اهمیت بیشتری هم پیدا میکند، چون مثل خرید خودرو از کارخانه نمیتوان به خودرو کار کرده و دست دوم اطمینان داشت بنابراین باید هنگام تصمیمگیری در مورد خرید خودرو دست دوم با آگاهی کامل دست به انتخاب بزنید. در این مقاله به ۷ اشتباه رایج هنگام خرید خودرو کار کرده یا صفر میپردازیم که اجتناب از آنها میتواند کمک کند بعدها نیازی به هزینه بیشتر نداشته باشید و از خرید خودرو خود متضرر نشوید. با ماهر همراه باشید.
اشتباه اول: تحقیق نکردن
به لطف اینترنت حالا فرآیند خرید خودرو بسیار سادهتر شده است. هرکسی میتواند با مراجعه به نقد و بررسیها، آمارها و گزارشهای مختلف و همچنین نظر خریداران یک خودرو، به درک خیلی خوبی از خودرویی که میخرد دست پیدا کند. بهتر است نیاز خود را کاملا بسنجید و بر اساس آن شروع به تحقیق کنید. هنگام خرید خودرو دست دوم و کار کرده تحقیق اهمیت بیشتری هم پیدا میکند. شما میتوانید با تحقیق کامل و مناسب، ببینید کدام خودروها ارزش خرید بیشتری دارند و خریدارها از کدام خودروها ناراضی هستند. بنابراین هنگام خرید خودرو، چه خرید لکسوس به عنوان یک خرید لوکس و چه خرید پژو ۲۰۶ به عنوان یک گزینه اقتصادی، دانستن نقاط ضعف و قوت آنها و آگاهی از ویژگیهای مختلف این خودروها میتواند به شما در یک انتخاب هوشمند و آگاهانه کمک کنند.
اشتباه دوم: انتخاب خودروی اشتباه
همانطور که گفتیم هرکس نیازهای مختلفی دارد و انتخاب خودرو باید بر اساس این نیازها باشد. باید پیش از خرید خودرو، چه خرید خودرو نو و چه خرید خودرو کار کرده ببینید کدام خودروها دقیقا متناسب نیاز شما هستند. به عنوان مثال اگر دنبال یک خودروی شاسیبلند لوکس هستید، خرید هیوندای یا تویوتا میتواند گزینه مناسبی باشد. یا اگر دنبال یک سدان خانوادگی هستید، خرید پژو پارس میتواند اقتصادیتر و بهینهتر باشد.
بگذارید یک مثال بزنیم. فرض کنید شما هر روز با خودروی خود از مسیرهای شهری پر پیچ و خم عبور میکنید و نیاز به جای پارک دارید، در این صورت یک هاچبک یا کراساوور کوچک برای شما مناسبتر هستند و خرید پژو ۲۰۶ یا خرید رنو ساندرو استپوی میتواند معقول باشد. اگر نگران هزینه سوخت خود هستید، خرید ام وی ام ۱۱۰S یا خودروهای مشابه تصمیم عقلانی است. پیش از خرید خودرو، حتما نیازهای خود را بسنجید تا خودرویی مناسب نیاز خود تهیه کنید و بعدا پشیمان نشوید.
اشتباه سوم: تست نکردن خودرو
شاید ذکر این نکته بدیهی به نظر برسد، اما به دلیل اهمیتش به آن میپردازیم. هنگام خرید خودرو، به خصوص خرید خودرو کار کرده و دست دوم، تست و آزمایش رانندگی با خودرویی که میخواهید بخرید حیاتی است. هیچ چیز به اندازه آزمایش خودرو نمیتواند نقاط ضعف و قوت آن و همچنین عیب و ایرادهای احتمالی را آشکار کند. سعی کنید با فروشنده صحبت کنید و زمان کافی برای تست خودرو از او بگیرید. سعی کنید هنگام آزمایش رانندگی هم در مسیرهای باریک شهری و هم در مسیرهای بزرگراهی رانندگی کنید و حتی مسیرهای ناهموار را هم برای آزمایش انتخاب کنید تا ببینید خودروی مورد نظر شما در هر یک از این مسیرها چه عملکردی دارد. خوب به صدای موتور، نحوه تعویض دنده، شتاب و همچنین کیفیت مونتاژ دقت کنید.
اشتباه چهارم: پرهیز از خرید خودروی دست دوم
ممکن است با خود بگویید خرید خودرو نو معقولتر است، اما ما نظر دیگری داریم. در شرایط فعلی بازار ایران و افزایش شدید قیمتهای خودروها، خیلی از خودروهای نو ارزش خود را از دست دادهاند و نسبت به قیمتی که دارند کیفیت خیلی پایینی دارند. در چنین شرایطی رفتن به سراغ خرید خودرو کار کرده میتواند به شما کمک کند با هزینه کمتر، خودروی بهتری سوار شوید. یک خودروی کار کرده ولی تمیز و سالم، میتواند باعث شود با پرداخت پول کمتر، صاحب یک خودروی جذابتر، بهتر و بهصرفهتر بشوید.
اشتباه پنجم: فریب خوردن از آپشنها
پایین بودن کیفیت خودروهای داخلی و افزایش قیمت شدید آنها، میدان را برای خودروهای گمنام چینی باز کرده است و این خودروها با استفاده از تب کراساوور که سراسر جهان را گرفته است، بخش زیادی از بازار را تصاحب کردهاند. یکی از تکنیکهای خودروسازان چینی که کم کم به خودروسازان داخلی هم سرایت کرده است، پوشاندن ضعفهای فنی و عملکردی خودرو با استفاده از آپشنهای جذاب و فریبنده است.
البته که همه دوست دارند خودروی لوکس سوار شوند و از امکانات و آپشنهای پیشرفته استفاده کنند، اما دقت کنید که هنگام خرید خودرو، قوای فنی و کیفیت ساخت حرف اول را میزند. ممکن است نداشتن برخی آپشنها شما را اذیت نکند، اما مشکلات موتور، شتاب کم و ایمنی پایین میتواند شما را کلافه کند یا زیان مالی به شما تحمیل کند. بنابراین به یاد داشته باشید که نباید فریب آپشنها را بخورید و اولویت شما باید کیفیت سواری، کیفیت ساخت و عملکرد خودرو باشد.
اشتباه ششم: عجله در خرید خودرو
قبلا هم گفتیم که خرید خودرو با آگاهی کامل به دلیل اینکه هزینه خیلی زیادی دارد و قرار است مدت طولانی برای شما کار کند، اهمیت زیادی دارد. پیشنهاد ما این است که به جای عجله برای خرید خودرو، با خودتان کنار بیاید و حتی اگر شده مدتی را بدون خودرو بگذرانید تا بتوانید یک گزینه خوب برای خرید پیدا کنید. اگر هنگام خرید خودرو، به خصوص خرید خودروی کار کرده عجله کنید، ممکن است بعدها با دیدن گزینههای بهتر و جذابتر از خرید خود پشیمان شوید.
همچنین عجله میتواند باعث شود برای یک خودروی کار کرده هزینه بیشتری از آنچه ممکن است بپردازید. صبور باشید و به دنبال بهترین گزینه با بهترین قیمت باشید. اگر خودرویی چشمتان را گرفت با هر شرایطی کنار نیاید و سعی کنید چانه بزنید و حتی در صورت مقرون به صرفه نبودن، از خرید آن اجتناب کنید. مطمئن باشید با صبوری میتوانید به گزینه بهتری برسید که نسبت به قیمتی که میپردازید، بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد.
اشتباه هفتم: خرید بیشتر از بودجه
اگر تحقیق خود را کردهاید و بهترین خودروی ممکن را انتخاب کردهاید، ممکن است با دیدن یک خودرو دلباخته آن شوید و بیشتر از بودجه خود هزینه کنید. هیچ چیز به اندازه این بد نیست که ابتدا خودرویی را بخرید و بعدها احساس کنید ارزش مالی ندارد یا پول زیادی برای آن پرداخت کردهاید. درباره قیمت خودروها خوب جستجو کنید و آگاهی کسب کنید. اگر هنگام خرید خودرو، خصوصا خودروی کار کرده، به خودرویی علاقمند شدهاید که فروشنده آن پولی زیادتر از حد از شما میخواهید، به سراغ گزینههای دیگر بروید. اگر خودرویی با قیمت گزاف تهیه کنید و بعدها از خرید خود پشیمان شوید، هیچ راه برگشتی وجود نخواهد داشت.
امیدواریم پس از خواندن این مطلب، بتوانید با آگاهی بیشتری در مورد خرید خودرو تصمیم بگیرید. خرید خودرو میتواند یکی از بزرگترین خریدهای زندگی شما باشد، بنابراین خوب دقت کنید و سعی کنید با اجتناب از این اشتباهات، طوری خرید کنید که تا مدتها از خودروی خود راضی باشید و از خرید خود پشیمان نشوید.
منبع : رکاب
1 دیدگاه