معرفی قطعات جلوبندی :قطعات جلوبندی خودرو در کنار هم سیستمی را تشکیل می دهند که برای تعلیق و کنترل خودرو در پیچ ها و دست اندازها مورد استفاده قرار می گیرند. در تعمیرگاه خودروی ماهرکار می توانید با خیال راحت ماشین خود را به دستان توانای کارکنان ما بسپارید. همیشه برای تعمیرات جلوبندی اتومبیل خود را به افراد معتبر و ماهر بسپارید چون بخش مهمی از ماشین را تشکیل می دهند و در برخی مواقع با جان انسان بازی می کند.
دلایل خراب شدن جلوبندی
دلایل متعددی برای خراب شدن جلوبندی وجود دارد که در این قسمت آن ها را برای شما بیان خواهیم کرد. از این دلایل می توان خرابی لاستیک ها را به عنوان یک عامل مهم نام برد. بالانس نبودن چرخ ها و خرابی بلبرینگ چرخ دو دلیل مهم دیگر به شما می روند. عامل بعدی غیر استاندارد و ضعیف بودن کمک فنر و خود فنر ها می باشد. اگر به شاسی ها ضربه وارد شود و هر کدام از قطعات جلوبندی خراب باشند باعث خرابی و آسیب رسیدن به بقیه قسمت های جلوبندی خواهد شد.
آشنایی با قطعات جلوبندی خودرو
اکنون قطعات جلوبندی خودرو را به شما معرفی خواهیم کرد. این مطالب در مواقع لزوم کمک زیادی به شما می کند.
رام چیست؟
این قسمت به صورت قطعه ای فلزی است که از دو سر به شاسی ها اتصال دارد. نقش این قطعه در جلوبندی این است که بقیه قسمت های جلوبندی را به اتاق متصل می کند.
معرفی قطعات جلوبندی :فنر از قطعات جلوبندی
این قطعه قادر است وزن اتاق ماشین را تحمل کند. قابلیت ارتجاعی فنر ها باعث می شود که ضربات جاده تاثیر زیادی روی آن ها بگذارد. هر گونه تغییر در فنر از جمله ارتفاع زدن غیر استاندارد بوده و خطراتی را به همراه دارد.
معرفی قطعات جلوبندی :کمک فنر خودرو
از دیکر قطعات جلوبندی کمک فنر است و در نزدیکی چرخ ها قرار دارد. وظیفه کمک فنر ها کنترل نوسانات فنر و همچنین روان کردن آن می باشد. یک سر فنر به اناق یا شاسی متصل است و سر دیگر آن به قسمتی از سیستم تعلیق ارتباط دارد. نکته مهم این است که حرکت فنر باعث افزایش و کاهش طول کمک فنر خواهد شد.
کمک فنرها انواع مختلفی دارند که شامل کمک فنر هیدرولیکی یا روغنی، کمک فنر گازی یا بادی، تلسکوپی، هیدروایتلتیکی و کمک فنر اهرمی می باشند. علائم متعددی وجود دارند که خرابی کمک فنر را نشان می دهند. آین علائم را برای آگاهی شما توضیح می دهیم. کمک فنر در صورتی که نشتی داشته باشد یا یک سمت خودرو حالت خوابیدگی داشته باشد و خودرو هنگام ترمز گرفتن به سمت جلو شیرجه بزند علائم خرابی کمک فنر محسوب می شوند. علایم دیگر شامل بالا و پایین شدن دائمی چرخ ها در سطوح ناهموار، فرسودگی تایرها، کشیده شدن خودرو به بک سمت و صدای تقه موقع عبور از دست اندازها نشان می دهند که کمک فنر دچار خرابی شده است.
معرفی قطعات جلوبندی :آشنایی با سیبک ها
از دیگر قطعات جلوبندی خودرو می توان سیبک ها را نام برد. این قطعه چرخ ها را به سیستم تعلیق خودرو متصل خواهد کرد. همچنین این قطعه قادر است چرخ ها را به حرکت در بیاورد و باید گفت که دلیل چرخیدن چرخ ها می باشد. این قطعه کروی شکل است و جلوی حرکت هتی ناخواسته خودرو را می گیرد. این قطعه از سو به طبق عای خودرو و از سوی دیگر به متعلقات متصل می شود.
معرفی قطعات جلوبندی :طبق چیست؟
طبق ها در واقع بازوهایی هستند که سیستم تعلیق را به شاسی خودرو متصل می سازد. طرز اتصال به این گونه است که از طریق بوش ها به شاسب خودرو متصل می شوند. همچنین از طریق اتصال گوی و کاسه به چرخ خودرو اتصال دارند.
معرفی قطعات جلوبندی :آشنایی با میل تعادل یا میله موج گیر
وظیفه این میله ها به عنوان یکی از قطعات جلوبندی، بالا بردن تعادل خودرو و جلوگیری از چپ شدن خودرو می باشد. همچنین هنگام حرکت خودرو مخصوصا در پیچ ها، وظیفه تقسیم نیرو میان چرخ ها را دارد و اجازه نمی دهد که ماشین بیش ازحد به یکی از طرفین کشیده شود. موج گیر را در بین دو طبق پایین تعبیه می کنند.
معرفی قطعات جلوبندی :سگ دست چیست؟
سگ دست نیز از قطعات جاوبندی می باشد و وظیفه آن نگهداری چرخ و همچنین چرخاندن آن ها بر روی محور فرمان می باشد. می توان گفت که این قطعه اصلی ترین قطعه جلوبندی محسوب می شود.
سخن پایانی
این دانشنامه بسیار پر بار بوده و درباره قطعات جلوبندی اطلاعات زیادی را در اختیار شما عزیزان قرار داده است. جلوبندی خودرو تعادل و کنترل اتومبیل را در پی دارد. هم چنین جلوی بسیاری از اتفاقات را می گیرد. ماهر کار با اجزای بسیار مجرب و کار بلد بهترین تعمیر پاسخ داده خواهد شد.