<<<صفحه اول صفحه دوم صفحه سوم>>>
تویوتا کرولای جدید با گیربکس 7 دنده به ایران آمد
بتازگی کمپانی تویوتا، کرولا را با گیربکس مولتی درایو 7 سرعته CVT عرضه کرده است که این روزها به صورت واردات شخصی به بازار ایران آمده است.
این خودرو که این روزها 148 میلیون تومان قیمت دارد، بزودی از از جانب ایرتویا به بازار می آید و فروش آن از طرف تنها نماینده رسمی تویوتا در ایران آغاز می شود. وجود گیربکس CVT نسل جدید در کرولا باعث شده تا این ماشین خانوادگی به مراتب از نسخه 4 دنده اتوماتیک نرم تر عمل کند. در بازار آزاد، نسخه های شش ایربگ این خودرو نیز وجود دارد.
همچنین عبدالرضا فهیمی، مدیرعامل ایرتویا، در خصوص قیمت مشابه کرولا و پریوس به خبرنگار روزنامه دنیای خودرو گفت: شباهت قیمتی این دو خودرو جز دغدغه های ما هم است. زیرا کرولا فول بالای 140 میلیون تومان قیمت دارد و پریوس کمتر از 150 میلیون تومان قیمت گذاری می شود. این تناقض و رقابت درون سازمانی بخاطر قوانین داخلی ایران پیش آمده است و باعث شده تا پریوس که خودرویی هیبریدی و به مراتب گرانتر از کرولا است، امروز در بازار ایران، کنار کرولا قرار گیرد. استقبال از پریوس خوب بوده و از طرفی نام کرولا برای ایرانیان آشنا است و کیفیت و دوام بالای آن باعث شده تا مشتریان ثابت خود را داشته باشد.
پریوس خودرویی هیبریدی است که با آخرین اتاق خود به بازار ایران آمده و قیمت کمتر از 150میلیون تومان(در نمایندگی) را دارد. موتور 1.8 لیتری در کنار یک موتور برقی 121 اسب بخار را تولید می کند و مصرف سوخت کمتر از چهار لیتر به ازای 100 کیلومتر را برای راننده رقم می زند. سیستم صوتی JBL، هفت کیسه هوا، تهویه اتوماتیک، سنسور نور، دوربین عقب، سیستم پایداری الکتریکی، کروزکنترل و… از امکانات این هیبریدی خانوادگی محسوب می شود.
رانندگی با پورشه پانامرای جدید
تاریخ انتشار:95/3/9
پورشه با پانامرای خود در طیف اسپورت بازار سدان های لوکس 4 درب ایستاده است و هماکنون تیمی از مهندسان و تکنسینها مشغول جمعبندی نهایی مدل جدید هستند، مدلی که اواخر امسال پدیدار خواهد شد.
ما در آفریقای جنوبی با یکی از مدلهای پیشتولیدی (پروتوتایپ) پانامرا رانندگی کردهایم. در این تست دکتر گرنوت دولنر، مدیر خط تولید پانامرا نیز همراه ما بود. کار دولنر و تیمش تضمین این است که پانامرای جدید هنوز هم خصوصیات اسپورت خود را حفظ کرده درعینحال که راحتی و فضای آن افزایش یافته است.
پلتفرم تماماً جدید MSB انعطافپذیری بیشتری را برای مدلهای پانامرا ایجاد میکند. همهی خودروها با گیربکس اتوماتیک دوکلاچه ی 8 سرعته و جدید عرضه خواهند شد و نیرو را به دو یا چهارچرخ انتقال خواهند داد. در نسخههای چهارچرخ محرک شاهد قدرت 400 اسب بخاری و بیشتر خواهیم بود. همچنین نسخههای هیبرید را در خط تولید پانامرا مشاهده خواهیم کرد (البته در آفریقا هیچکدام همراه ما نبودند).
به جای آن، پانامرای شیطانی ما که با کاورهای زیادی مخفی شده بود از پیشرانههای 6 سیلندر پایه، 6 سیلندر دو توربوی 4S،8 سیلندر دیزل و 4 لیتری توربو استفاده میکرد. همهی پیشرانهها به جز مدل 6 سیلندر پایه جدید هستند. نسخهی دیزل 4 لیتری در آئودی SQ7 نیز بکار رفته و درحالیکه افزایش قدرت و کارایی خودرو را شاهد هستیم اما آلایندگی پانامرا کمتر شده است.
بنا به گفته دولنر، این نسخهی توربو میتواند در مدت زمانی مشابه با هایپرکار قدیمی کررا جی تی یک دور نوربرگ رینگ را طی کند. این خودرو دارای تجهیزات بالایی خواهد بود و آپشن هایی نظیر ترمزهای کربن سرامیک، سیستم آنتی رول الکترومکانیکی، فرمان پذیری چرخهای عقب و موارد دیگر در آن به چشم خواهد خورد.
نسخهی توربو بهصورت استاندارد از سیستم تعلیق بادی استفاده میکند که به هدف پورشه در افزایش راحتی پورشه کمک میکند بدون آنکه به تواناییهای دینامیکی پانامرا لطمهای وارد شود. رینگهای 19،20 و 21 اینچی نیز در خودرو بکار خواهند رفت. حتی با بکار گیری رینگهای بزرگتر نیز پانامرا آرامش و خون سردی احساسبرانگیزی دارد.
صدای سیستم توربو چشمگیر است اما این پیشرانهی 8 سیلندر دیزلی جدید است که ما را بیشتر تحت تأثیر قرار میدهد. پیشرانهی 4 لیتری پانامرا حدود 435 اسب بخار قدرت و 900 نیوتون متر گشتاور تولید میکند و کارایی اقتصادی قابلتوجهی را ارائه میدهد.
در داخل کابین مشهود است که پورشه به هدف خود یعنی ایجاد فضای بیشتر دست یافته است. به منظور بهبود فضای سر صندلیها پایینتر قرارگرفتهاند و برای ایجاد فضای کابین زیاد، فاصلهی بین محورهای زیاد و محدودهی وسیع باز شدن درها مورد توجه قرارگرفتهاند. خودروی جدید همچنین توجهی ویژه به تجهیزات و سیستم اطلاعات سرگرمی داشته و به آسانی با رقبای خود رقابت میکند.
واضح است که پانامرا در نمای خارجی تیزتر شده اما نمایی آشنا دارد.
پورشه میخواهد تا بدون از دست رفتن جاذبههای اسپورت پانامرا، حس راحتی بیشتری را ایجاد کند. این رانندگی اولیه پیشنهاد میکند که پانامرا دقیقاً به این هدف دست یافته اما باید تا زمان رانندگی نهایی با این خودرو در جادههای اروپا صبر کرد و قضاوت نهایی را در آن زمان انجام داد. با ترکیب کارایی و راحتی بالا، پانامرا میتواند رقیبی قدر در کلاس سدان های لوکس باشد.
مشخصات پورشه پانامرا V8 S دیزل
قیمت: 131 هزار دلار (تخمینی)
پیشرانه: 8 سیلندر 4 لیتری دیزل
قدرت/گشتاور: 435 اسب بخار/900 نیوتون متر
گیربکس: 8 سرعته ی اتوماتیک، چهارچرخ محرک
شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت: 4.5 ثانیه
حداکثر سرعت: 290 کیلومتر در ساعت
زمان عرضه: اواخر سال 2016
تعیین قیمت آئودی A6 مدل 2017
تاریخ انتشار:95/3/8
نسخه به روز شده آئودی A6 به عنوان یک خودروی میان سایز لوکس در بازار با قیمت پایه 48550 دلار به فروش خواهد رسید. این قیمت گذاری نشان از افزایش 1425 دلاری نسبت به مدلهای 2016 دارد.
بالاترین رده از آئودی A6 نسخه Competition است که باید برای خرید آن 68550 دلار پرداخت نمود. طبیعی است که نسخههای s6 و یا RS6 نیز قیمتهای به مراتب بالاتری خواهند داشت. نسخه پرفورمنس S6 با قیمت پایه 71850 دلار عرضه خواهد شد. نسخه پرستیژ S6 نیز 75 هزار دلار به فروش میرسد.
برای سال 2017، آئودی از تغییراتی ظریف در طراحی این خودرو و تجهیزات آن پردهبرداری نموده است. علاوه بر تغییرات در ظاهر خودرو، سیستم سرگرمی آن نیز به روزرسانی شده است.
تمامی نسخههای A6 با رخهای 18 اینچی 10 پره آلیاژی ارائه میشوند. در حالی که مدلهای Competition و S6 با روکشهای چرمی داخلی و فرمان اسپرتی و چرخهای 20 اینچی عرضه میشوند.
رقبای اصلی آئودی A6 را باید بام و سری 5، مرسدس بنز کلاس E ف کادیلاک CTS، لکسس GS 350 و مازراتی گیبلی دانست.
تولید رنو سیمبل در سایپا و رنو کوئید در ایرانخودرو
تاریخ انتشار:95/3/6
در آستانه برگزاری نمایشگاه قطعهسازان ایران در پاریس، تفاهم نامه رنو با ایرانخودرو و سایپا به امضا رسد که بر اساس آن رنو سیمبل به عنوان نسل جدید مگان در سایپا و رنو کوئید، به عنوان خودرویی ارزان در ایران خودرو به تولید خواهد رسید.
در آستانه سفر هیات بلند پایه قطعه سازان ایرانی به پاریس در هفته آینده برای اتصال این شرکت ها به زنجیره حهانی گروه رنو نیسان ، سایپا و ایران خودرو هر کدام بهصورت جداگانه تفاهم نامه همکاری را با این شرکت امضا کرده اند. حالا بهنظر می رسد خودرو های ارزان قیمتی که بر پایه رنو کوئید تولید خواهند شد در ایران خودرو و محصولاتی که رقیب اصلی محصولات پژو هستند از جمله رنو سیمبل جدید در سایپا تولید خواهد شد. با این کار عملا رنو محصولات رقیب پراید را در ایران خودرو و محصولات رقیب پژو را در سایپا تولید خواهد کرد.
پیمان کارگر، مدیرعامل شرکت رنو پارس درباره این قرار داد ها در گفت وگو با “اقتصاد نیوز” توضیح داد: با هر دو شرکت تفاهم نامه همکاری امضا کرده ایم و هم اکنون در حال کار بر روی جزئیات قرار داد هستیم. بر اساس برنامهریزی جدید رنو، نوع همکاری ما با ایرانخودرو و سایپا تغییر میکند. ما دو سرمایهگذاری مشترک جداگانه را با ایرانخودرو و سایپا شکل خواهیم داد، یک جوینتونچر با ایرانخودرو و یک جوینتونچر با سایپا.
او گفت: تا آنجا که مشخص شده رنو، بنرو را در اختیار خواهد گرفت. سهم رنو برای خرید و اداره این شرکت حداقل60 درصد است. ما به گونهای هم در ایران خودرو و سایپا کار خواهیم کرد که سهام مدیرتی داشته باشیم در سایپا سهم 60 درصد با رنو و 40 درصد با سایپا خواهد بود در ایران خودرو هم روش همکاری مشابه است.
کارگر افزود: با این روش مدیریت فروش، خدمات پس از فروش و تولید با ما خواهد بود، اینگونه مطمئن میشویم که میتوانیم به مشتریان به بهترین روش خدمات بدهیم تا از ما راضی باشند و کیفیت را در بهترین شکل حفظ کنیم. البته هنوز در حال کار بر روی جزییات قرارداد هستیم. در باره ایران خودرو هم فعلا در حالا مذاکره برای انتخاب سایت تولیدی در این شرکت هستیم و باید ببینیم کدام یک از سایت های ایرن شرکت به رنو واگذار خواهد شد.
او گفت: بسیاری از از خودرو هایی که برنامه تولید آن را داریم هنوز در هیچ کجای جهان تولید نشده اند. در سایپا بر روی پلت فرم x52 کار می کنیم این پلت فرم توسعه یافته پلت فرم تندر 90 یا همان X90 است . بر روی این پلت فرم خودرو های مدل جدید سیمبل و داستر طراحی خواهند شد . برای تولید در بن رو هم با سایپا بر سر تولید یک خودرو سدان و یک خودرو شاسی بلند بر روی پلت فرم x52 به توافق رسیده ایم.
مدیر عامل رنو پارس گفت: محصولاتی که قرار است در سایپا تولید شوند هنوز در حال طراحی هستند و تولیدات این خودروها در سایپا همزمان با سایتهای دیگر رنو رخ خواهد داد. ما مانند باقی خودروسازان خارجی دیگر قرار نیست محصولات تاریخ گذشته و قدیمی به ایران بدهیم بلکه از این به بعد محصولاتی که با ایرانخودرو و سایپا تولید خواهیم کرد، جدیدترین محصولات رنو خواهد بود که بسیاری از آنها در حال طراحی هستند. پلتفورم 52 پلتفورمی است که جایگزین پلتفورم ایکس 90 که متعلق به تندر90 است در رنو شده است. یکی از محصولات این کلاس مدل آینده داستر است که در حال طراحی است و قرار است در سایپا تولید شود.
او افزود: در ایران خودرو قرار است مجموعه خودرو هایی که بر روی پلت فرم کوئید که ارزان قیمت ترین خودرو رنو است تولید شود این خودرو شامل انواع مختلف از سدان تا هاچ بک خواهد بود.
کارگر در خصوص کیفیت رنو کوئید گفت: محصولی که ما در ایران عرضه خواهیم کرد با کوئید هندوستان متفاوت خواهد بود ما در حال توسعه نسل جدید کوئید برای برزیل هستیم این خودرو قطعا سه ستاره ایمنی خواهد داشت خودرو تولید شده در ایران هم مشابه کوئید برزیل خواهد بود و سه ستاره خواهد داشت رنو کوئید تولیدی در ایران با تندر 90 از نظر ایمنی وضعیت یکسانی دارند.
مدیر عامل رنو پارس در خصوص همکاری ایران خودرو و نیسان برای تولید خودورهای داتسون گفت: ما و نیسان با اینکه همکار و شریک هستیم در بسیاری از بازار ها با هم رقابت داریم به عنوان مثال رنو کلیو و نیسان میکرا در یک کلاس هستند ولی زمانی که نیسان تصمیم به تولید و فروش این خودرو در اروپا گرفت ما در سایت تولیدی رنو در فرانسه این تولید را انجام دادیم چرا که کلیو و میکرا تشابه پلت فرم دارند . این اتفاق در بازار هند هم افتاده است. پس در ایران هم می تواند تکرار شود تشابه پلت فرم محصولات کوئید و داتسون سبب می شود اگر این خودرو در یک مکان تولید شود تولیدشان اقتصادی بشود چون ما بر روی قطعاتی یکسان چندین محصول مختلف را تولید خواهیم کرد.
قرار است 12 تا 14 خرداد ماه یک هیات بلند پایه از قطعه سازان ایران شامل 49 شرکت از 25 گروه راهی فرانسه شوند. این شرکت ها در روز اول با استاندار های خرید و مهندسی رنو آشنا خواهند شد. در روز دوم نمایشگاهی برای ارائه توانمندی های قطعه سازان ایرانی در 25 غرفه در مرکز تحقیقات رنو برای 12 هزار مهندس در شهر پاریس برگزار خواهد شد تا شرکت ها قطعه از ایرانی توانمندی ها خود را برای مسئولان خرید و مهندسی رنو و نیسان نشان دهند. شرکت های قطعه سازی مانند گروه عظام ، آذین خودرو ؛ فنر لول ،البرز قطعه ،کروز و جم ساز برخی از این قطعه سازان منتخب ایرانی هستند.
کارگر درباره این برنامه و همکاری قطعه سازان ایرانی با رنو گفت: ما می خواهیم قطعه سازان ایرانی را وارد زنجیره جهانی رنو نیسان کنیم برای همین منظور در مرکز تحقیقات رنو در پاریس که 12 هزار مهندس در آن کار می کنند همایشی را برای ارائه توانمندی های قطعه سازان ایرانی بر گزار می کنیم در این برنامه ابتدا قطعه سازان ایرانی با دنیای رنو بیشتر آشنا خواهند شد و با روش های مهندسی و خرید رنو آشنا می شوند روز دوم با حضور 70 نفر از مدیران قطعه ساز ایرانی و با حضور 49 شرکت که شامل 25 گروه قطعه سازی می شوند نمایشگاهی را در پاریس برای نشان دادن توانمندی های این قطعه سازان برگزار خواهیم کرد.
او گفت: این کار باعث می شود بسیاری از مهندسان و مدیرانی که با گروه رنو نیسان کار می کنند از توانمندی های صنعت قطعه سازی ایران آگاه شوند. این نمایشگاه به غیر از رنو سبب می شود قطعه سازان ایرانی با همکار رنو یعنی نیسان هم بتوانند ارتباط برقرار کنند . و اگر قطعه سازان ایرانی توانمندی های خود را افزایش دهند علاوه بر رنو می توانند به نیسان هم قطعه صادر کنند. ما برنامه گسترده برای همکاری با صنعت قطعه ایران داریم ما در بسیاری از کشورهایی که تولید خودرو نداریم مانند تونس هم با قطعه سازان کار می کنیم حال آنکه هم در ایران تولید خودرو داریم و هم برای ما ایران حالت استراتژیک دارد برای همین کار ما با قطعه سازان ایران بسیار مهم و دراز مدت خواهد بود.
پیش نمایشی از ولوو XC40 آینده
تاریخ انتشار:95/3/6
ولوو با مدل XC90 دوباره احیا شده است این شرکت از یک کمپانی ورشکسته در ابتدای قرن 21 با کمک چینیهای متمول بلند شده و اکنون دوباره به بازیگری مطرح در خودروهای نیمه لوکس و لوکس تبدیل شده است. حالا وقت آن است که مدلهای ارزانتر و پایه این شرکت نیز دستخوش تحول شوند. در میان مدلها و برادران بزرگتر، سری 40 و مدل هاچبک V40 مدتهاست که در حالت کما قرار دارند. این سری از سال 2011 در بازار آمریکا مرده است. اما اکنون جانشین معنوی آن شامل یک کراساوور در قامت چندین نسخه کانسپت توسط ولوو رونمایی شده است.
ولوو 40.1 کانسپت روی پلتفرم مدولار جدید CMA ساخته شده که معماری سبک وزن شاسی و ابعاد مقیاسپذیر آن باعث شده تا روی طیف گستردهای از محصولات نظیر V90، S90 و XC90 استفاده شود. بعلاوه این شاسی در مدلهای نسل بعدی S60 و V60 نیز به کار خواهد رفت.
ولوو در این کراساوور جمع و جور کانسپت خود که پیش نمایشی از XC40 آینده خواهد بود همچنان اولویت را به ایمنی داده است. معماری و طراحی داخلی مدرن به سبک اسکاندیناوی همراه با سیستم سرگرمی پیشرفته چهره گرا، استفاده از چوب به رنگ روشن و فلز و کاهش چشمگیر پیچیدگی ناشی از دکمهها باعث جلب توجه خواهند شد. بعلاوه این خودرو به جای کلید معمولی از کلید دیجیتالی استفاده میکند که میتوان آن را برای هر کسی از طریق اینترنت ارسال نمود تا خودرو را هدایت نماید. بعلاوه سیستم رانندگی نیمه مستقل نیز در این خودرو پیش بینی شده است.
طراحی کانسپت 40.1 با الهام از برادر بزرگتر آن با و با چراغهای چکشی فرم و چراغهای آبشاری LED عقب، درب صندوق عقب کوچک و شیب سقف تا حد ممکن اسپرت و جوان پسند شده است.
نیرو دهنده این خودرو، یک موتور 3 سیلندر 1.5 لیتری توربوشارژر است که ممکن است در نسخه تولیدی با موتورهای T5 با توربوشارژر دوقلو و یا پلاگین هیبریدی هم ارائه شود. پیشبینی میشود موتور سه سیلندر، چیزی حدود 200 اسب بخار قدرت داشته باشد که آن را مبدل به قدرتمندترین موتور سه سیلندر جهان خواهد نمود.
نسخه هیبریدی با کمک باتری 9.7 کیلووات ساعتی لیتیوم یون و یک موتور الکتریکی 74 اسبی و موتور چهار سیلندر توربوی 250 اسبی که به یک گیربکس 7 سرعته دو کلاچه متصل است، انتخاب بسیار اعلایی خواهد بود. در این مدل، موتور الکتریکی روی محور عقب اعمال نیرو میکند و موتور بنزینی به محور جلو نیرو میرساند.
ولوو میخواهد تا سال 2025 به رقم فروش 1 میلیون خودرو پلاگین دست یابد. بدین منظور و برای رسیدن به چنین هدفی، تولید خودروهای هیبریدی کوچکتر و ارزانتر میتوان راهگشا باشد.
وعده مدیرعامل ایرتویا برای عرضه مدلهایی از تویوتا با قیمت کمتر از یکصد میلیون تومان
تاریخ انتشار:95/3/5
مدیرعامل شرکت ایرتویا از عرضه چند مدل از خودروهای تویوتا و لکسوس در سال جاری خبر داد و گفت: این خودروها به لحاظ قیمتی در سطوح متفاوتی قرار دارند اما به طور قطع قیمت برخی، کمتر از 150 میلیون تومان خواهد بود.
عبدالرضا فهیمی، با بیان این مطلب و با تاکید براینکه به لحاظ بازاریابی از طرح نام و مدل خودروهای جدید خودداری می شود، اظهار داشت: رنج قیمت محصولات ایرتویا در بازار ایران، از حدود 100 میلیون تومان آغاز می شود ضمن اینکه در تلاش هستیم محصولات زیرقیمت 100 میلیون تومان را هم به بازار ایران عرضه کنیم. وی سپس تنوع محصولات در سبد فروش را ضرورت بقای هر شرکت در بازار رقابتی عنوان کرد و گفت: براین اساس ایرتویا گام های خود را بر می دارد ضمن اینکه این سیاست یک فعالیت لوکس به شمار نمی آید بلکه یک ضرورت محسوب می شود.
44سال فعالیت مستمر ایرتویا
فهیمی که به مناسبت آغاز چهل و پنجمین سال فعالیت ایرتویا در جمع خبرنگاران سخن می گفت، اظهار داشت: در سال 57 ایران پنجمین مقصد صادرات خودروهای تویوتا به شمار می آمد و در مدت 44 سال فعالیت، این شرکت به طور مستمر و پیوسته به فعالیت خود ادامه داده است.
عضو انجمن واردکنندگان خودرو سپس تاکید کرد: ایرتویا از حیث تداوم فعالیت در بین نمایندگان رسمی واردکننده خودرو، تنها نماینده ای است که هیچ گاه فعالیت خود را متوقف نساخته و حتی در سالهای ممنوعیت واردات خودرو، در سایر زمینه های خودرویی از جمله ارایه خدمات پس از فروش فعالیت داشته است.
تردد بیش از 130 هزار دستگاه تویوتا در کشور
وی همچنین تعداد خودروهای تویوتا و لکسوس از سال 2005 به بعد که در حال تردد در کشور هستند را بیش از 130 هزار دستگاه برشمرد و گفت: سهم تویوتا و لکسوس از بازار ایران بین 15 تا 20 درصد در حال نوسان است که با توجه به شرایط بازار این نسبت تغییر می کند.
فهیمی با بیان اینکه بیش از 30 برند جهانی خودرو در بازار ایران وجود دارد، خاطرنشان کرد: تا قبل از سال 92 که ورود خودروهای با حجم بیش از 2500 سی سی آزاد بود، وضعیت رقابتی خودروهای تویوتا در سطح بالایی بود اما پس از آن سال و سپس ممنوعیت واردات خودرو با حجم بیش از 2500 سی سی، شرایط این نوع خودرو در بازار ایران دچار نوسان شد.
به گفته وی، 85 درصد فروش خودروهای ایرتویا مربوط به خودروهای با حجم بیش از 2500 سی سی بود اما پس از سال 92 این نسبت دچار دستخوش شد هرچند اکنون در حال پوشش این سهم در شرایط کنونی بازار ایران هستیم.
واردات 65 درصد خودرو توسط واردکنندگان موازی
مدیرعامل ایرتویا نماینده انحصاری تویوتا در ایران، با تاکید براینکه این شرکت فراهم کننده خدمات پس از فروش برای خودروهای تویوتا و لکسوس است، گفت: فعالان واردات خودرو در کشور متاسفانه بسیار زیاد هستند اما در این شرایط سازمان های نظارتی عمدتا نمایندگان رسمی مورد خطاب قرار می دهند.
فهیمی ادامه داد: از مجموع واردات خودرو به کشور، تنها 35 درصد آن توسط نمایندگان رسمی وارد شدند و مابقی آن توسط واردکنندگان موازی به کشور وارد شده اند.
وی سپس دستورالعمل ساماندهی واردات خودرو به کشور را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: این دستورالعمل تا این لحظه توفیقات خوبی داشته که باید آن را به فال نیک گرفت چرا که حقوق مردم و دولت را حفظ کرده است.
این فعال حوزه واردات خود تصریح کرد: نمایندگان رسمی همیشه در حال پاسخگویی به سازمان ها و مراکز نظارتی هستند اما واردکنندگان موازی از این حیث پاسخگو نیستند.
فهیمی ادامه داد: در سالهای تحریم متاسفانه نمایندگان رسمی نسبت به نمایندگان غیررسمی هیچ گونه مزیتی نداشتند چراکه برای ادامه حیات خود مجبور بودند هزینه های سربار را پرداخت کنند لذا واردکنندگان غیررسمی از این قضیه مستثنی بودند و همین امر باعث رشد قارچ گونه آنها در کشور شد.
واردات تنها 40 درصد خودروهای تویوتا توسط ایرتویا
به گفته وی، هم اکنون 40 درصد محصولات تویوتا توسط نمایندگان رسمی و مابقی توسط نمایندگان غیررسمی به کشور وارد می شوند.
این عضو انجمن واردکنندگان خودرو در عین حال خاطر نشان کرد: در مواردی استاندارد برخی خودروهای وارد شده توسط واردکنندگان غیر رسمی با استانداردهای کشور مغایر است ضمن اینکه برخی از خودروهای وارد شده از سوی این افراد دارای مشکلاتی است.
وی با بیان اینکه به عنوان مثال در مواردی خودرو فاقد کیسه هوا است اما با استفاده از داغی علامت کیسه هوا را بر روی خودرو حک کردهاند، خاطرنشان کرد: به همین دلیل در مواردی بررسی صحت خودروهای وارد شده از سوی واردکنندگان غیر رسمی مشکل است.
فهیمی افزود: در مواردی با بررسی شماره شاسی خودروهای وارد شده از سوی واردکنندگان غیر رسمی مشخص میشود این خودروها با استانداردهای اجباری کشور در این حوزه مغایرت دارند بنابراین امکان گارانتی این خودروها از سوی نمایندگی رسمی وجود ندارد.
مدیرعامل ایرتویا اضافه کرد: هم اکنون ایرتویا بین 60 تا 70 درصد درخواست های خودروهای وارداتی توسط این شرکت پوشش گارانتی داده می شود اما در مواردی که خودروها شامل گارانتی نشده، مواردی بوده که آن خودرو حائز شرایط گارانتی نبوده است.
وی افزود: در مواردی که شرکت های خودروساز خارجی برای حل عیب محصولات تولیدی خود اعلام فراخوان میکنند خودروهایی که توسط واردکنندگان غیر رسمی وارد کشور شده و فاقد گارانتی هستند مشمول فراخوان نمیشوند زیرا اطلاعات این خودروها در سیستم نمایندگی مربوطه وجود ندارد.
فهیمی در ادامه نشست خود در خصوص واردات خودروهای ارزان قیمت گفت: عوارض و هزینه های متعددی از خودروهای وارداتی اخذ می شود، هرچند طبق قانون تنها 40 درصد تعرفه از خودروهای وارداتی مطالبه می شود اما اخذ هزینه های متعدد این نرخ تعرفه را گاها به 100 درصد افزایش می دهد به همین دلیل امکان واردات خودرو با قیمت پایین به کشور وجود ندارد.
وی افزود: حقوق و قوانین جاری موجب می شود قیمت خودروهای وارداتی افزایش یابد ضمن اینکه این حقوق و قوانین بیش از 60 میلیون تومان برآورد می شود که این موضوع به طور قطع بر قیمت نهایی خودروهای وارداتی تاثیرگذار خواهد بود.
مزدا 3 با پیشرانهی جدید دیزلی
تاریخ انتشار:95/3/5
پیشرانهی جدید که از عهدهی استاندارد یورو 6 برمیآید نمونهای توربودیزل و 1.5 لیتری است که از نسبت تراکم پایین 14.8 به 1 بهره میبرد و از توربوشارژر با هندسهی توربوی متغیر استفاده میکند. این پیشرانه توانایی تولید 103 اسب بخار قدرت را دارد.
مزدا 3 با این پیشرانه مصرف تحسینبرانگیز 3.8 لیتر در هر صد کیلومتر را دارد و در هر کیلومتر تنها 99 گرم دیاکسید کربن تولید میکند. علاوه بر این، نویزها و لرزشهای پیشرانه با تکنولوژی صدای طبیعی کاهش یافته است.
این پیشرانه از مزدا 2 و شاسیبلند CX-3 گرفته شده و پیشازاین در انگلستان در دسترس بوده، جایی که این پیشرانه در خودروی کامپکت 27333 دلاری استفاده شده است.
علاوه بر نسخهی دیزلی جدید، نسخهی مخصوصی از هاچبک نیز باعث افزایش تعداد مدلها شده است. این هاچبک از رینگهای تیرهی 18 اینچی جدید استفاده کرده و به کیت آئرو مجهز است که تنها در مدلهای فرمان راست قابل سفارش است. چرم نیمه سیاه نیز در کابین دیده میشود و همچنین رادیو DAB، دوربین عقب و برخی جزئیات دیگر نیز بهصورت استاندارد در این نسخه نصب شدهاند.
این تجهیزات به صفحهنمایش لمسی و رنگی 7 اینچی مزدا 3 عادی اضافه شده و طبق تریم انتخابی تجهیزات ایمنی غیرفعالی همچون هشدار برخورد جلو، هشدار خروج از خط، کروز کنترل مزدا و ترمز شهری هوشمند نیز میتوانند بهصورت استاندارد یا آپشنال انتخاب شوند.
قرارداد فیات با ایران خودرو امضا شد
تاریخ انتشار:95/3/4
رئیس اتاق ایران و ایتالیا از نهایی شدن قرارداد فیات با ایرانخودرو خبر داد و گفت: ملاحظات اقتصادی دو شرکت اجازه نداده تا مفاد این مذاکرات فعلا رسانهای شود.
احمد پورفلاح گفت: مدتی است مذاکرات دو خودروساز بزرگ ایران و ایتالیا آغاز شده که به خاطر حساسیت این مذاکرات، سکوتی خبری ملاحظه میشود اما این مذاکرات به مرحله نهایی رسیده ولی دو طرف فعلا قصد ندارند جزئیات آن را افشا کنند.
او در پاسخ به این پرسش که ایتالیاییها تا چه اندازه به قرارددادهایشان پایبند هستند گفت: این کشور باستانی همواره در کنار ایران بوده و تجربه نشان داده که هیچگاه کشورمان را در عرصه صنعتی کردن تنها نگذاشته است. از این رو قراردادی که با خودروسازان ما به امضا میرساند توسعه صنعت خودرو کشور را به همراه خواهد داشت.
پورفلاح افزود: با توجه به نقشآفرینی ایتالیاییها در توسعه صنایع نساجی، فولاد، کاشی و سرامیک، سنگ، پتروشیمی و . . . در دوران پس از انقلاب، جنگ و تحریمها به نظر میرسد فعالان اقتصادی این کشور امتحان خود را پس دادهاند و د صورت انعقاد قراردادهای بزرگ جدید احتمال ترک ایران از سوی آنها کمتر از یک درصد است.
او در خصوص ویژگی خودروهای فیات گفت: بنده شخصا پیش از انقلاب چند نسل از فیات را استفاده کردهام. خودروهای ساخت این شرکت بسیار ضعیف بودند و در جادههای برون شهری کارایی لازم را نداشتند. اما تا جایی که متوجه شدهام این خودروساز در دو دهه اخیر توانسته خود را متحول کند و با خرید سهام شرکت کرایسلر آمریکا به تقویت استانداردها و قوای محرکه خود بپردازد.
پورفلاح افزود: فیات امروز یکی از بزرگترین خودروسازان اروپاست که محصولات متنوعی برای سبدهای گوناگون درآمدی دارد و به نظر می رسد در بخش ساخت خودروهای خانوادگی ارزان بتواند در ایران موفق عمل کند.
به دلیل جلوگیری از حجیم شدن صفحه و برای راحتی بازدیدکنندگان ادامه مطالب در صفحه زیر گذاشته شده است